scriptie-printen-1scriptie-printen-2PresentatieOffertemap-drukwerkscriptie-printen-4

Laat je scriptie mooi en professioneel drukken door Goldies Office in Breda

Goldies Office in Breda is jouw partner voor grote oplages drukwerk. Scriptie, verslag, rapport of boek, met onze geadvanceerde machines kunnen wij scripties drukken vanaf 10 pagina's tot aan vele duizenden. Ons drukwerk brengt jouw scriptie tot leven. Wij drukken jouw scriptie of verslag professioneel en tegen een scherpe prijs. Kom naar onze shop en ervaar onze complete service!

De medewerkers van Goldies Office in Breda staan voor je klaar!
Goldies Office heeft veel ervaring met het drukken en inbinden van scripties en presentaties. Wij zijn dan ook de specialist voor het drukken van scripties in omgeving Breda e.o. Verstuur je digitaal bestand per e-mail of lever deze persoonlijk af. De opdracht wordt vooraf met jou doorgenomen, verwerkt en in overleg gratis bezorgd!

Het aanleveren van je scriptie!
Het bestellen van je scriptie is erg makkelijk. Stuur ons je bestand in PDF en wij doen de rest. We zullen vooraf de opdracht doornemen en bespreken! Natuurlijk kunnen wij het opmaken van je scriptie ook uit handen nemen. Ben je in tijdsnood gekomen? Jouw scriptie gaat voor in ons productieproces.

Jouw scriptie laten verzorgen en drukken door Goldies Office!
Alle scripties drukken wij op premium papier. De glanzende harde kaft zorgt er voor dat je scriptie mooi blijft. Naast standaard papier is er ook een uitgebreide collectie gekleurd papier. De scriptie bestaat uit een mooie ringband (in verschillende kleuren) of wirobinding en een plastic cover met chique kartonnen voor- en/of achterblad.

Tarieven:
Goldies Office in Breda hanteert scherpe prijzen voor het drukken van jouw scriptie, verslag of boek. Het aantal pagina's is bij iedere opdracht anders. Om deze reden kunnen prijzen per opdracht verschillen. Vraag bij ons vrijblijvend een prijs op.

 

 

onzevoordelen

Vragen over producten of diensten?
Onze medewerkers zullen al u vragen
zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Stuur naar info@goldiesoffice.nl


T: 040 293 00 56  / M: 06 51 75 00 98

Nieuwsbrief-knop

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.